koffer aan het pakken

ouderen in Sri Lanka

Allereerst voor diegene die ik nog niet gezien of gesproken heb: Gelukkig Nieuwjaar en een mooi en gezond 2016.

Nog een paar dagen en dan is het zover, ik ben mijn "to do" lijstje aan het afwikkelen, langzamerhand de koffer aan het pakken, 30 kg mag ermee, nou daar kom ik zo aan, paar mooie boeken in de koffer, ondanks m'n e-reader en.... zomerkleding, lijkt me heerlijk om weer in je korte broek te kunnen lopen in je vrije tijd. Dinsdag a.s word ik door mijn lieve zussen en moeder naar Schiphol gebracht, maandag avond nog even bij de buren, die ook naar mijn huis omkijken en mijn kip verzorgen, een afscheidsetentje. Dat zal ik missen hoor, evenals mijn kinderen en kleinkinderen. Skype biedt dan weer de oplossing. Op weg naar het onbekende... spannend om weer aan een uitdaging te gaan werken. Met mijn ervaring van Thailand afgelopen jaar, waar ik werkte met kinderen met een verstandelijke en lichamelijk beperking, kijk ik uit naar de doelgroep waar ik jarenlange ervaring mee heb. Er gaat nog een Nederlander mee, Bart, een fysiotherapeut, die les gaat geven aan fysiotherapeuten die op " mijn" project werken. Een paar weken geleden bij de info dag van Pure Volenteer, kennis gemaakt en we zien uit naar "ons" project. Vanaf volgende week zal ik met regelmaat een reisverslag maken, waarin ik mijn ervaringen graag met jullie wil delen. Met hartelijke groet Cor

1. Jolanda Korver:
    Lieve Cor,

Ook nog de beste wensen en veel plezier in Sri Lanka, leuk een nieuwe spannende uitdaging...wat zeker weer een goed gevoel gaat geven om deze mensen te mogen helpen.

Liefs, Jolanda
  2. David en pien van dael-kronenberg:
    Lieve Cor,

goede reis, geniet, beleef en kom weer heelhuids terug!

liefs pien
  3. Hans en Francine:
    2 januari 2016
    Wij zullen jou ook missen, maar het is voor het goede doel !
    Tot maandag.

Liefs,
    je buurtjes
  4. Jeanine:
    2 januari 2016
    Cor, wat is het toch leuk, zo'n blog. Zo blijven we lekker op de hoogte.
    Goeie reis!
    Liefs, Jeanine
  5. Hanna Valstar:
    2 januari 2016
    Goede reis Cor, en heel veel succes. Fijn dat je bij de ouderen daar van nut kunt zijn.
    Lieve groetjes, Hanna
  6. Anneke westerlaken:
    2 januari 2016
    de beste wensen ,goeie reis,fijn werk dat je daar gaat doen Cor ,voor de ouderen
    lieve groet van ons Arie & Anneke
  7. Wil Rongen:
    3 januari 2016
    Cor, leuk om je zo te kunnen volgen.

Ik wens je een hele fijne reis en heel veel succes.

Liefs, Wil
  8. Ananto:
    Hoi Cor,
    Vanuit een druilerige Eifel stelde ik me even voor hoe het zou zijn om morgen naar een tropisch eiland te vertrekken... En dat ga jij dus doen! Ik wens je alle goeds op dit avontuur, dat helemaal bij je past!

Warme groet,
    Ananto
  9. Ans en Rein:
    3 januari 2016
    Cor een heel goede reis en een fijne tijd
    Wel zullen je weer met plezier volgen.
  10. Guus de Vries:
    4 januari 2016
    Een hele fijne tijd gewenst Cor! Mooie en goed dat je dit doet. Alvast hele goede reis, we zien uit naar je ervaringen!
    Lieve groet, Tineke en Guus
  11. Arnold & Hilde:
    4 januari 2016
    Hoi Cor,
    He vriend, goede reis, enjoy!
    Kus van Arnold en Hilde
  12. Conny:
    5 januari 2016
    Zon, zon, zon..... Daar heb ik echt behoefte aan, dus ik hoop dat je tzt wat zon voor me meeneemt!!
    Geniet ervan en heel veel succes, ga je op de voet volgen.

Liefs van Conny